Astrid Roesink

“doen denken durven” Dat is wat ik doe en dat maakt mij tot een

Programmamanager met grote implementatiekracht

Na jarenlange bureau-en management ervaring in call center en databasemarketing ben ik in 2002 gestart met het label DoenDenken. Onder dit label voer ik interim opdrachten uit, ga samenwerkingen aan, doe ik vrijwilligerswerk en implementeer ik mijn eigen concepten. Ruim 30 jaar werkervaring en een grote diversiteit aan programma’s laat zich niet even snel samenvatten. Dus heb ik een selectie gemaakt uit die programma’s die een heel goed beeld geven over mij als mens en professional. Lees een stukje verderop meer over de projecten. Het leuke is dat als je de link aankiest je de ‘management samenvatting’ kunt lezen én je kunt meteen de projecten in detail bekijken. Dus mocht je geinspireerd of nieuwsgierig worden, grijp dan je kans.

Mijn vaardigheden
  • Doen is voor mij de beste manier van Denken en gelukkig Durf ik ook nog wat, dus vandaar de 3 woorden die voor mij heel goed bij mij passen. Vandaar Doen-Denken-Durven.
  • Ik ben een pragmatische vertaler van grote onderwerpen naar behapbare, uitvoerbare onderdelen.
  • Tussen de mensen met de mensen, met aandacht voor hen en hun omgeving.
  • Ik beschik over een gezonde business sense,
  • Gericht op een duurzame implementatie, van het ‘denken’ naar het ‘doen’.
  • Altijd op zoek naar maximale klantbeleving
In eigen beheer ontwikkeld | Samenwerking | Interim opdrachten | Vaste verbinding
Het verhaal achter de Mantelzorgreis en de samenwerking met WeHelpen.nl
Kwaliteitsmanager bij SDB Groep
Het verhaal achter Mrs.Scrooge
Het verhaal achter Rumour – Fotografie & Kill-Your-Darlings
Diversiteit aan interim opdrachten
Lid lokale Clientraad (Marente, vrijwilliger)
DoenDenken sinds 2002 en voor die tijd….

De site laat het al zien, sinds 2002 werk ik onder het label DoenDenken. Voor die tijd heb ik heel veel ervaring opgedaan in de call center business, database marketing, e-mail marketing, en dan vooral aan bureauzijde. Van projectmanager, tot salesmanager, tot managing director/partner van Data Company, destijds onderdeel van TBWA/Omnicom. Zowel nationaal als internationaal.

Qua type….wat zou je nog meer moeten weten?

Slagroeier in een Pilot Gig | Zelfstarter | creatief | team player | energiek | verbinder | loyaal | gul in het delen van successen | soms ongeduldig | soms kort door de bocht | maak graag plezier | sportief

Wil je weten hoe sportief? Kijk dan even deze mooie video van BBC Spotlight. World Pilot Gig Champignonships 2017 op de Isles of Scilly. Blij dat ik al jaren mag roeien met 7 fantastische roeimaatjes, altijd op zoek naar nieuwe roei-avonturen. Mei 2017

WIL JE DAT IK CONTACT OPNEEM?

    Wilt u meer weten over onze privacy policy? Lees hier!