Astrid Roesink

“doen denken durven”
Dat is eigenlijk de rode draad in alles wat ik doe…

In oktober 2018 kreeg ik een wake-up-call. Heel even dacht ik dat ik heel ziek was. Gelukkig! Het bleek een medische misser en daarmee leek de kous af. Maar in de praktijk werkt dat eigenlijk niet zo. Je krijgt de schrik van je leven en dat dwingt je om nog eens goed naar jezelf te kijken. Waar ben je happy mee, wat wil je graag behouden, wat heb je zoal bereikt, wat zijn je drijfveren en wat zijn je plannen voor de toekomst.  De eerste schrik bleek een heel goede aanleiding om in de spiegel te kijken en voor mezelf uit te werken wat ik nou eigenlijk van mezelf vind, of ik een rode draad kon ontdekken in al mijn activiteiten en of ik dit zou kunnen samenvatten in een aantal kernwoorden. De eerste 2 waren er al : doen en denken = DoenDenken, maar zou ik er nog meer woorden aan toe kunnen voegen? (delen, dienen, dragen, drijven, dromen)

Aan de slag dus.

En dat bleek een té leuke en nuttige ervaring. Op advies van een coach ben ik na gaan denken over mijn successen, waar ik nou trots op ben. Om op zoek te gaan naar de rode draad.

Het verhaal achter Mrs.Scrooge

_ dit onderdeel is in ontwikkeling_

 

Maar onderstaand lees je mijn oorspronkelijke tekst en dan zie je meteen dat Doen voor mij de beste manier van Denken is. En dat betekent dat de ‘verwoording van de schittering’ nog in de maak is. En dat doe ik dus door na te Denken tijdens het Doen. Zoiets als ‘al-doende-leert men’. No worries: de teksten komen binnenkort.

Doen is voor mij de beste manier van Denken. Hoe dat in de praktijk werkt zie je het beste terug op deze site.

Gesprekspartner voor alle betrokkenen binnen de organisatie | Coachend manager, gericht op resultaat in nauwe samenwerking met (het) team(s) | Motivator | Stimuleert het blijvend ontwikkelen van het team & mezelf | Strategisch denker, ervaren in het vertalen naar tactiek en operatie | Stimuleer en beloon innovatie | Creatief, denkend in oplossingen | Ambitieus in het leveren van kwaliteit en vakinhoudelijkheid | Gericht op duurzame relaties, verbinding met de binnen-en buitenwereld van de organisatie.  20 Jaar management ervaring. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Directieniveau.

Ik werk vanuit een persoonlijke en pragmatische drive om doelen en plannen daadwerkelijk te realiseren. Grote thema’s terugbrengend naar de menselijke maat. Altijd op zoek naar uitdagende, haalbare oplossingen. Juist om aantoonbaar stappen te zetten richting het eindresultaat. Ik ben een resultaatgericht coachend manager, gericht op samenwerking en het stimuleren van ontwikkeling van het team. Daarin zoek ik de verbinding, relatie en het inhoudelijk gesprek. Om als organisatie verder te komen.

Voeg daarbij mijn ervaring met business development, procesmatig denken en klantgericht werken.

Ik ben een partner die altijd denkt vanuit mogelijkheden, die het gesprek aan gaat en toewerkt naar resultaten. Ik ben gewend de strategie naar tactiek en operatie te vertalen en in staat om binnen korte termijn concepten/visie te vertalen naar concrete producten. Ik doorzie de effecten van beslissingen op de werkvloer en kan daardoor mogelijke bottlenecks vooraf aan zien komen. Ik ben zondermeer gesprekspartner op zowel management/directie niveau als op operationeel niveau.

Kom in contact!

(Interim) opdrachten

Ik werk graag in opdracht, Onder Interim Opdrachten kun je alle projecten terugvinden. Wat daarin vooral opvalt, is dat ik breed geïnteresseerd en inzetbaar ben. En dat ik resultaten boek!

Momenteel werk ik als kwaliteitsmanager bij Reports in Almere. Dit doe ik 20 uur in de week. Aandachtsgebieden: NEN7510 | ISO 27001| AVG | (her-)inrichting projectorganisatie | kwaliteit dienstverlening.

Samenwerkingsverbanden

Daarnaast is het samenwerken met vaste partners ook helemaal van nu. Vanuit ons credo: verbinden, versterken, verzakelijken, veranderen is het goed om de samenwerking te zoeken, de krachten te bundelen. Mooie voorbeelden hiervan zijn:

Eigenlijk hou ik gewoon van business development in de brede zin van het woord, gecombineerd met creativiteit en verbinding, maar wel binnen maatschappelijk relevante, actuele thema’s. Vind ik het realiseren van doelstellingen hartstikke leuk.

Concepten ontwikkelen

Ik vind het zeker zo leuk om zelf concepten te ontwikkelen. Dit doe ik praktisch en ik ga altijd op zoek naar de fondsen om het project ook daadwerkelijk gefinancierd te krijgen. Veelal creëer ik hiervoor een eigen label. Zoals:

DoenDenken sinds 2002 en voor die tijd….

De site laat het al zien, sinds 2002 werk ik onder het label DoenDenken. Voor die tijd heb ik heel veel ervaring opgedaan in de call center business, database marketing, e-mail marketing, en dan vooral aan bureauzijde. Van projectmanager, tot salesmanager, tot managing director/partner van Data Company, destijds onderdeel van TBWA/Omnicom. Zowel nationaal als internationaal.

Qua type….wat zou je nog meer moeten weten?

Zelfstarter | creatief | team player | energiek | verbinder | loyaal | gul in het delen van successen | soms ongeduldig | soms kort door de bocht | maak graag plezier | sportief

Wil je weten hoe sportief? Kijk dan even deze mooie video van BBC Spotlight. World Pilot Gig Champignonships 2017 op de Isles of Scilly. Blij dat ik al jaren mag roeien met 7 fantastische roeimaatjes, altijd op zoek naar nieuwe roei-avonturen. Mei 2017

WIL JE DAT IK CONTACT OPNEEM?

Wilt u meer weten over onze privacy policy? Lees hier!