FotoFair Muiden

0
In 2009 organiseerde Rumour, Jojo Keller & Astrid Roesink, samen de FotoFair.

Rumour organiseerde de Muidense FotoFair, Kijken & Kopen!

Rumour organiseert de eerste Muidense FotoFair in het Sluishuis in Muiden.

In het tijdperk van de digitale fotografie is de magie van de analoge ‘ouderwetse’ fotografie verdwenen. De gemiddelde telefoon fotografeert beter dan dat ie belt. We maken kiekjes te over, maar doen er nog heel weinig mee.

Rumour heeft zich ten doel gesteld om mensen weer echt te laten kijken en foto’s te laten maken die de moeite waard zijn om af te drukken en ze niet alleen op je computer te laten staan. Rumour brengt exposities tot stand met amateurfotografen die begeleid worden door vakfotografen.

Het werd tijd om deze vakfotografen eens extra onder de aandacht te brengen. Door middel van de FotoFair. De fotografen waar Rumour mee samenwerkt exposeren zaterdag 21 september in het Sluishuis in Muiden. Maar het doel is niet alleen exposeren. Sterker nog, de beelden kunnen direct gekocht worden tegen leuke bedragen.

Tijdens deze Fair exposeerden Yvonne Witte, Ed Regeer, Rick Boon, Dirk W. de Jong en Arjan Smalen.  En dat werk was te koop. Tegen een schappelijke prijs, gewoon prachtig werk van hun hand. De fotografen waren zelf ook aanwezig.

Locatie: Sluishuis in Muiden.

Periode: 2009 | Rumour, initiatief van Jojo Keller & Astrid Roesink | verkoop fotografie

Share.

Comments are closed.