Mrs.Scrooge

Mrs. Scrooge bestaat ondertussen alweer ruim 12 jaar, begonnen in 2006. Ooit een gezamenlijk initiatief van Desirée en Astrid. Naast onze interim opdrachten hadden we gewoon zin in ‘leuk ondernemerschap’. Samenwerken met klanten over blije onderwerpen. Zeg maar onderwerpen die gaan over ‘verbinden en verrijken en kerst veranderen’.

We zijn dus ooit gestart met het idee dat medewerkers zelf hun kerstpakket mogen uitzoeken. Dus niet één geschenk uitkiezen, maar echt een verlanglijstje samenstellen op basis van een heel groot assortiment geschenken. Groot | klein | goedkoop | luxe | voor jong en oud. Vanzelfsprekend online. Ons idee bleek vanaf het begin een groot succes. Aan klant-en werknemerskant. Om je even een idee te geven: we halen gemiddeld meer dan 90% unieke verlanglijstjes! En niemand met lege handen. Want heb je niet gekozen, dan ontvang je een verrassing. En levering altijd vóór de kerst.

Desirée heeft zich toen zij het steeds drukker kreeg bij de Politie teruggetrokken uit het concept. Met pijn in haar hart overigens.

Na een vijftal jaren geschenken, brak de crisis aan en leek het tijd om de koers bij te stellen. De eerste cadeaukaarten zagen het licht en het was leuk om Mrs. Scrooge zich te laten specialiseren in cadeaukaarten. Een ook dit was weer een schot in de roos. Want het echt lekker zelf kunnen shoppen bleek toch wel erg aantrekkelijk.

In 2016 zien we weer een verandering. Ja, cadeaukaarten zijn nog steeds best populair, maar een mooi geschenk | een fijne grote verrassingsdoos is toch ook wel weer leuk. En dus, zitten we nu weer in de mix. Keuze uit cadeaukaarten en geschenken, natuurlijk altijd online en nog steeds levering vóór de kerst.

Door de jaren heen hebben we al voor veel mooie klanten mogen werken, waarbij de meesten ons langere tijd trouw zijn gebleven. Waarom? Eigenlijk moeten we dat aan hen vragen, maar wij denken zomaar dat onze service gewoon heel erg goed is.

Wil je meer weten over Mrs.Scrooge? Check dan even de projecten bij Mrs.Scrooge.

Een greep uit onze klanten door de jaren heen

Microsoft, Port of Amsterdam, Ribank, T-Systems, Thieme, Muiderslot, Amsterdam ArenA, AFC Ajax, Gemeente Muiden, Teva Pharmachemie, United Broadcast Facilities

Onze partners? Fitbox & Bartje Boemboe.

 

Wil je dat ik contact opneem?