Doel site

Wellicht een wat andere opzet dan die je normaal gewend bent. Een site vol met projecten en interesses, zowel zakelijk als maatschappelijk.

Deze site is van Desiree Roesink en Astrid Roesink, 2 zussen die elkaar door de jaren heen inspireren en scherp houden. Soms samenwerkend, maar ook heel vaak apart. Altijd geinteresseerd in elkaars ontwikkeling en verrassend genoeg vaak actief op dezelfde terreinen.

Op deze site lees je dus van alles over wat ons bezighoudt, wat we in het verleden gedaan hebben en waarmee wij bezig zijn in het ‘hier en nu’.  Het label dat wij hiervoor gebruiken is:

Wij geloven dat je grote problemen het beste klein kunt oplossen. Vertalen naar de menselijke maat. Het realiseren van tussentijdse doelen, zodat het effect van inspanningen zichtbaar wordt. Zodat successen gevierd kunnen worden.

Voor het lees-en kijkgemak hebben we wel enige clustering aangebracht. De projecten en onderwerpen zijn naar de diverse thema’s  onderverdeeld. We hopen dat je met plezier onze site bekijkt en we nodigen je uit om ons ook in de toekomst te blijven volgen.

Vind je het leuk om ons te inspireren of wil je gewoon in gesprek met ons, dan kan dat natuurlijk! Laat het ons weten!

Hartelijke groet van Astrid & Desiree Roesink


WIL JE DAT WE CONTACT OPNEMEN?

    Wilt u meer lezen over onze privacy policy? Kijk hier!