Stap uit het spiegelpaleis van individuele werkstress-gevallen

0
De getallen liegen er inderdaad niet om. 16% van alle verzuimdagen wordt veroorzaakt door stress op de werkvloer. 1 op de 7 werknemers heeft burn-out klachten. Een groei van gemiddeld 6 dagen naar 30 verzuimdagen veroorzaakt door stress (pp/pjr). Een kostenpost van 2 miljard! En het eind lijkt nog niet in zicht.
44 procent van de ondervraagde werknemers vindt maatregelen nodig. Hun oplossing? Door in een vroeg stadium stress op de werkvloer bespreekbaar te maken en samen naar oplossingen te kijken. Zo kan uitval worden voorkomen. En dat is precies waarbij Stress Alert System® u helpt!.

Wij geloven dat u het stressniveau binnen uw organisatie onder controle kunt krijgen.  Niet door de verantwoordelijkheid alleen bij u als werkgever te leggen, maar door u in staat te stellen om de daadwerkelijke stress-veroorzakers binnen uw teams helder en vroegtijdig in beeld te krijgen.

U kunt tot 75% aan stress gerelateerde kosten terugdringen. Laat u voorrekenen wat onze kijk op stresspreventie u concreet oplevert.

Stress Alert System® ondersteunt organisaties bij de uitvoering van een doorlopend stresspreventiebeleid. Wij bieden u een 100% online tool aan waarmee u periodiek de stressontwikkeling van uw medewerkers en groepen medewerkers kunt bewaken.

 • Halfjaarlijkse online controle op stressontwikkeling van mens en team op basis van open vragen;
 • Halfjaarlijkse voordracht van medewerkers voor een preventie of curatieve interventie op basis van indicatie;
 • Uitgebreide rapportages voor mens en organisatie;
 • Persoonlijke accounts met deelfunctie richting coaches;
 • Online follow-up bewaking;
 • Alles geheel online;
 • Wij verplichten u tot niets. U kunt alles zelf doen en blijven werken met de coaches en (zorg)professionals in wie u vertrouwen stelt.

Vindt u de stressgerelateerde verzuimkosten binnen uw bedrijf te hoog?  Wilt u uit  het spiegelpaleis van individuele stressgevallen stappen en een helder beeld te krijgen van de daadwerkelijke stress-veroorzakers binnen uw teams? Gelooft u dat er meer voor nodig is om werkstress onder controle te krijgen dan alleen gezond leven, werken aan conditie en slimme apps? Gelooft u dat inzicht in de veroorzakers van stress uw medewerkers écht verder helpt? Gelooft u dat bij tijdige signalering gerichte interventies stress gerelateerd verzuim voorkomen kan worden?

Laat ons u dan voorrekenen hoe wij uw verzuimkosten tot 75% kunnen terugdringen en/of maak gebruik van ons mooie proefabonnement. Bent u getriggerd? Nieuwsgierig? Laat het ons weten! Wij helpen u graag de stress uit uw organisatie te krijgen.

   

   

  Share.

  Comments are closed.