Whitepapers over stress & preventie. Een verrassend frisse kijk!

Voor: Werkgevers, Leidinggevenden, HR-professionals, Verzuimdeskundigen en Preventiewerkers

DoenDenken, biedt u samen met  Stress-Alert-System® deze serie whitepapers aan over stress en preventie. Deze whitepapers staan niet op zichzelf. Zij maken deel uit van een serie van 4 en vormen mede de basis voor onze Ronde Tafels Sessies.  Geschreven door Kim Hoogland, life coach, grondlegger van het Stress-Alert-System®, spreker. Wij wensen u veel leesplezier!

 

Whitepaper 1 van 4

Hoewel werkdruk en stress niet direct issues lijken te zijn binnen uw organisatie, nodigt de vernieuwde Arbowet u uit om verder na te denken over preventie.  In deze whitepaper nemen wij een aantal van uw overwegingen nader onder de loep. Hierdoor heeft u straks een betere indruk van de mogelijkheden die u hebt op het gebied van preventie en wat wél of wat niet zal werken voor uw afdeling of organisatie.

Stress. Ziet u het aankomen? Vraag hier gratis aan

 

Whitepaper 2 van 4

Ondanks alle inspanningen op het gebied van leefstijl en coaching nemen de verzuimcijfers binnen uw organisatie eerder toe dan af. Wat is er aan de hand? In deze whitepaper gaan we in op verwarrende termen en hippe trends die – als u niet goed oppast – eerder zorgen voor onrust en een hoog verzuim dan voor betere prestaties en een laag verzuim.

Stress. Over werkdruk en werkklimaat. Vraag hier gratis aan

Onze whitepapers 3 en 4 volgen spoedig.

 

Schuif aan bij onze Ronde Tafel Sessies met als thema: “Stress, werkdruk en preventie. Wordt u er nog wijs uit?

Een verrassend frisse kijk op stress en preventie op sprankelende wijze gepresenteerd. 4 Ronde Tafels met elk hun eigen thema. Grondlegger Stress-Alert-System® Kim Hoogland gaat met u in gesprek over verzuim, werkdruk en communicatie, oorzaak en gevolg van stress, de valkuilen van preventie en laat u zien wat er nodig is voor een duurzaam preventiebeleid. Na afloop ontvangt u een uitgebreide digitale rapportage. Een waardevol naslagwerk zodat u alles nog eens rust na kunt lezen.

Bekijk hier het Ronde Tafel Programma

_______________________________________________________________________________________________________________

DoenDenken is businesspartner van Stress-Alert-System® voor organisaties en instellingen. Stress-Alert-System® heeft zich gespecialiseerd in het voortijdig signaleren van stress ontwikkeling. Met ons periodieke online stressonderzoek ondersteunen wij mens en organisatie bij het bewaken van een gezond stressniveau.

Wilt u dat wij contact met u opnemen?