Reports BV

Astrid Roesink is per 1 september 2017 werkzaam (50%) als kwaliteitsmanager voor Reports BV. Reports BV in Almere levert digitale dashboards, o.a. in de zorg.

Als kwaliteitsmanager ben ik o.a. verantwoordelijk voor NEN7510 certificering en de aanvullingen 7512 en 7513, ISO27001 certificering, Privacy en AVG, inclusief verwerkingsovereenkomsten.

Auditing, initiëren en realiseren verbeterplannen, duurzame processen in nauwe samenwerking met de organisatie.

Reports maakt van data slimme informatie waarmee je meer bereikt. Waarbij resultaat vandaag én ieder idee om het morgen beter te doen, telt. Noem het incrementeel innoveren. Bij Reports vinden we vooruitgang zo dichtbij als de eerste stap die je zet. Als je maar durft. Dus zeggen we liever: meer zien + meer weten = meer doen. Bereik ook meer met het verzamelen en visualiseren van data. Dat is precies waarom je voor Reports kiest.

+ MEER ZIEN

Reports is sterk in het slim, snel en helder vertalen van data naar managementinformatie. Op zo’n manier dat iedereen het begrijpt en het niet méér werk oplevert. Door data uit bestaande processen te ontsluiten, organiseren en visualiseren. Makkelijk te zorgen voor (betrouwbare) gegevens die er niet zijn en je wel nodig hebt. Zodat je in één oogopslag overzicht en inzicht hebt, verbanden ziet, conclusies trekt en actie onderneemt. Voor jouw organisatie, samen met andere bedrijven en zelfs op ketenoverstijgend niveau.

+ MEER WETEN

Onder steeds meer (regel)druk en in een steeds hoger tempo moeten beslissingen genomen worden. Best risicovol. Het gaat namelijk nogal ergens over. Over alles wat te kostbaar is om te verspillen. Over risicobeheersing, rampenbestrijding. Over kunnen rekenen op betere hulpverlening en zorg in Nederland, omdat mensen tellen. Reports begrijpt dat de belangen groot zijn. En je onder de streep altijd gaat voor positief resultaat. Net als wij.

= MEER DOEN

Met datavisualisatie en dashboards maken we niet alleen besluitvorming makkelijker. Onze specialisten, mensen uit joúw werkveld, zetten hun kennis en ervaring ook graag in om je uit te dagen. Om met verbeterideeën te komen. Andere invalshoeken te zien en met elkaar te anticiperen op het (on)bekende. En dat te vertalen naar concreet resultaat.